Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka Klasa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od początku grania w metina zawsze gralem wojem - znudziło mnie to drogie ku, itemy do woja mam dość !

Gram w metina dobre 2 lata i chce zagrać jakąś inną postacią, ale jaką żeby dosyć dobra była w pvp i w expie ?

Prosze o pomoc

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Wybór postaci zależy od gustu, każda postać może być dobra w pvm jak i zarówno w pvp.

Jak tylko poświęcisz jej czasu, chęci i minimalną widzę :P

Ale polecam Ci hmm, ninje dagger, milutko się expi, a po 65lvl ninja naprawdę w pvp wymiata.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Trochę masz dylemat.

Nie ma postaci "dobrej do pvp i exp'a" - sory, ale coś za coś.

Ja bym wybrał ninja dagger'a ma kilka dróg expa do wyboru, na pewno jakąś z nich sobie dobierzesz, ku nie jest aż takie drogie.

Na początku trudno go ogarnąć, ale z czasem powinieneś dać radę.

Opublikowano

Ninja dagger - wmiare exp- można lurać , nie za drogie eq i ku (w porównaniu do woja) , b. dobry na bossy , dobry w PvP. Polecam :rolleyes:

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Moim zdaniem najlepszom klasą postani jest Ninja Dagger.

Bulid:

2vit 1 dex

jak wymaksujesz potem w zwinnnosc

skille:

zasadzka-wirek-trujaca-szybki-krycie

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Sura wp =) skile wbijesz migiem to samo z levelem , na +70 zakupisz jakieś porządne absy + ludzie i kosisz w pvp

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Legenda
Opublikowano

Każda postać jest dobra, tylko trzeba ją rozwinąć. Osobiście polecam surę WP. Jego czarowane na P daje więcej ataku niż aura miecza. Dość tanie ku w porównaniu z wojownikiem. Przyjemny exp oraz dobry na pvp. Z jego skili siada przeszywka.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Mało klas jest dobrych zarówno w pvp jak i pvm, lecz jest taka jedna wyjątkowa. Jest nią Ninja Dagger - expisz marmurami w V1, a potem w V2. Jak będziesz miał 75 lvl+ i dobre eq mało kto Cię położy.

Opublikowano

Gram z moimi 2 kumplami w metka i 1 gra wojem, 2 ninją, więc ja wybrałem Sure WP.

Pozdrawiam All

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Powiem ci tyla jak grasz na privie to gra sie ... no przynajmniej ja grałem ninja dagger ale na PL'U to wojo mantal wbijasz silne na G potem duchowe udorzenie i eq dobre i kox ale jak uważasz mi sie gra dobrze wojo mantaj aczkolwiek dawno nie grałem na pl .Ale jak chcesz miec tanie ku to szaman ku po 5k :) licze na plusa :)

1308334188-U331523.jpg

Sygna by kapsel121

Zbieram plusy

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...